010-3302000

Flyttstäd i Falkenberg

Flyttstädning i Falkenberg

 

Vår personal är snabb och noggrann. Du har dessutom alltid en garanti på att arbetet utförs på rätt sätt, läs mer om vår Nöjd Kundgaranti. Vi ser till att den nya ägaren/hyresgästen/hyresvärden är nöjda. Skulle de ha något att påpeka kommer vi alltid tillbaka och fixar det utan frågor. Vårt motto är nöjda kunder, din trygghet.

Du är i trygga händer när du bokar en flyttstädning av oss på Falkenbergs Flyttstäd. Vi är en seriös städfirma med flera års erfarenhet bakom oss. Vi har full kontroll på vad som ska ingå i en flyttstädning och har de rätta redskapen och rengöringsmedel som behövs. Vi har alltid med oss allt som behövs som t.ex. redskap, städmedel, stege och lampor. Du behöver alltså endast tänka på att packa allt och lämna det helt tomt.

 

Överlåt flyttstädningen åt oss

 

En flyttstädning är inte vilken städning som helst. Det är flera moment som måste göras och det måste dessutom genomföras korrekt. Det är klart att man kan genomföra allt detta själv en det är ett arbete som kräver mycket tid och energi från dig. Flyttstädsbyrån kan hjälpa dig med detta! Dessutom måste man tänka på att det inte är du själv som ska vara nöjd utan nästa bostadsgäst är den som har sista ordet och som kan kräva att fel åtgärdas. När du anlitar oss behöver du inte oroa dig för detta. Vi sköter allt från början till slut och garanterar att resultatet blir bra.

Vi på Flyttstädsbyrån ser till att:

 

  • Du slipper tänka på städningen
  • Rätt person blir nöjd med resultatet
  • Städningen alltid blir godkänd

Här kan ni ladda hem en PDF fil med vad som ingår när vi Flyttstädar för Dig!